Minden lében négy kanál

Receptek weboldala.

Törpeharcsa tejfölös raguval

HOZZÁVALÓK:

  • 1,2 kg törpeharcsa
  • 1 csapott evőkanál paprika
  • 3 evőkanál liszt
  • 40 dkg burgonya
  • 8 dkg császárszalonna
  • 1 db paradicsompaprika
  • 30 dkg paradicsom
  • 3 dl olaj
  • 1 dl tejföl
  • 1/2 csomó petrezselyemzöld

ELKÉSZÍTÉS:

  1. A halat megmosom, és gondosan lekaparom róla a nyálkás bevonatot. A hasánál felvágom, a beleit eltávolítom, és ismét megmosom. Leszárítom, kívül-belül megsózom, és paprikás lisztben megforgatom.
  2. A burgonyát meghámozom, kockára vágom, és félpuhára főzöm.
  3. A császárszalonnát csíkokra vágom, megpirítom, majd hozzáteszem amfélig főtt, leszűrt burgonyát. Tovább pirítom. Végül beleteszem a kockára vágott paradicsompaprikát és a paradicsomot. Megsózom, és készre pirítom.
  4. A halakat forró olajba forgatomnés megsütöm.
  5. Tálaláskor az egymás mellés rakott halakat tejföllel meglocsolom, paprikával meghintem, és a tetejére halmozom a ragut. Petrezselyemzölddel is szoktam díszíteni.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 15
Heti: 35
Havi: 117
Össz.: 9 009

Látogatottság növelés
Oldal: Halételek
Minden lében négy kanál - © 2008 - 2024 - mindenlebennegykanal.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »